slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

DE PRAKTIJK

Wij zijn Rachel en Ruby, 2 enthousiaste tandartsen die elkaar kennen sinds de studie tandheelkunde.

Vanaf ons afstuderen in 2005/2006 hebben wij veel ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde, de kindertandheelkunde, de orthodontie en de restauratieve tandheelkunde. We hebben ons op deze gebieden goed kunnen ontwikkelen en werken met veel plezier.

Na in verschillende groepspraktijken te hebben gewerkt, kwam de wens om samen een praktijk te starten met de door ons opgedane kennis en ervaring. Dit willen wij doen door een individuele en rustige benadering en eerlijke zorg. Zorg gericht op kwaliteit en preventie met als doel blije patiënten met een gezond gebit.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om een praktijk in Almere Buiten over te nemen, raakten wij meteen enthousiast. Rachel werkt en woont al ongeveer 14 jaren met plezier in Almere en zij had Ruby al overtuigd van het vriendelijke, open karakter van Almere en haar inwoners.

De praktijk was voorheen bekend als Tandartsenpraktijk Visser en zal per 1 Juni 2022 De Hoektandartsen gaan heten. We zitten immers op een leuk hoekje aan de Van Raemdonckstraat 62.

Wij kijken er naar uit om hier vol enthousiasme en plezier ons vak te mogen uitoefenen.