MAAK KENNIS MET ONS

Hieronder kunt u meer te weten komen over ons team bij De Hoektandartsen.

Foto van Rachel Tjoe-Sjoe

Rachel Tjoe-Sjoe

Praktijkhouder / Tandarts

Ik ben in 2005 als tandarts afgestudeerd aan het ACTA en heb sindsdien bij verschillende praktijken ervaring opgedaan, waarvan 14 jaar in Almeerse praktijken.

Naast mijn passie voor algemene tandheelkunde heb ik mij in het bijzonder toegelegd op de behandeling van kinderen en angstige patiënten. Ik hecht waarde aan een persoonlijke en rustige benadering en probeer graag samen met de patiënt de beste oplossing te kiezen voor een gezonde mond.

BIG-nummer: 19064887102

Foto van Ruby Banzon

Ruby Banzon

Praktijkhouder / Tandarts

Ik ben afgestudeerd in 2006 aan het ACTA en heb daarna gewerkt in tandartspraktijken in Amsterdam, Volendam en op Curacao.

Vanwege mijn affiniteit met cosmetische tandheelkunde heb ik mij  in de afgelopen jaren verdiept in de esthetische en restauratieve tandheelkunde en ben ik ook werkzaam in Volendam als beugeltandarts.

Een mooie gezonde lach draagt bij aan de kwaliteit van het leven. Ik streef ernaar om hier, in het contact met de patiënt, in alle opzichten een bijdrage aan te leveren.

Ik werk graag in een rustige ontspannen open sfeer en mijn focus ligt op de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor u als patiënt.

BIG-nummer: 59066556902

Foto van Daisy de Jong

Daisy de Jong

Tandartsassistente

Ik ben Daisy de Jong, getrouwd, moeder van een dochter en tandartsassistente bij praktijk De Hoektandartsen. In 2008 heb ik de opleiding tot tandartsassistente afgerond en daaropvolgend heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in diverse groepspraktijken.

Vanaf 2017 heb ik gewerkt bij Astrid, wat heel goed bevallen is en ik altijd met veel plezier gewerkt hebt.

Ik heb heel veel zin in de samenwerking met Ruby en Rachel en ik verwacht dat wij als team u goede zorg kunnen bieden. Ik kijk er dan ook naar uit om u in de praktijk tegen te komen.

Jolanda

Jolanda Karaaliev

Tandartsassistente

Ik ben Jolanda en werkzaam bij De Hoektandartsen sinds 1 september 2022.

Mijn passie in de tandheelkunde ligt bij de patiënten om het bezoek zo fijn en aangenaam mogelijk te maken.
Samen met Rachel, Ruby en Daisy staan wij voor u klaar en zorgen we voor een gezellig en prettig bezoek aan de praktijk.

Graag ontmoeten we u bij De Hoektandartsen!